Lesgelden

Online lessen

In de maanden januari, februari en maart heb ik gratis online lessen gegeven. Voor het laatste blok ga ik een kleine vergoeding vragen. Dit om iedereen gemotiveerd te houden ;-)

Voor de maanden april, mei en juni vraag ik een eenmalige bijdrage van 60,-. Hiervoor krijg je toegang tot alle "live" online lessen en alle replays.
Daarnaast ontvang je wanneer er geen lessen zijn tijdens de vakanties en verplichte vrije dagen replays van eerder opgenomen lessen. Je hebt dus altijd toegang tot minimaal 16 lessen per maand.

Breng je je betaling in orde in de maand april dan krijg je ook in de maanden juli en augustus toegang tot de replaylessen. Hierdoor kun je de hele periode tot aan september, wanneer we hopelijk eindelijk elkaar weer in levende lijve op de mat mogen ontmoeten, deugddoende yogalessen volgen!

Lessen in de studio

Gratis proefles!
De 1e proefles is altijd gratis. Je kunt ook gebruik maken van 3 proeflessen voor 15,- dit is handig voor je als je nog niet zeker weet welke vorm je wilt en ze graag alle drie eens wilt uitproberen.


Het jaar verdeel ik steeds in drie lesblokken. Startend in januari met twee blokken van 12 lessen en het derde blok bestaat uit 12 of meer lessen afhankelijk van hoe de vrije dagen en vakanties in dat jaar vallen. Je betaalt per blok of per losse les.

Je mag als je een les niet kunt komen, de week erop een extra les doen. Of een vriend(in) of kennis of familielid jouw plekje in laten nemen in de les, of bij voldoende ruimte samen komen in de week daarna.

De tarieven voor de verschillende opties komen neer op de volgende bedragen per les:

  • Blokbetaling 7,- per les

  • Losse les 10,- per les

Lessen gaan niet door tijdens de schoolvakanties of op verplichte vrije dagen.

Voor meer info of aanmelding stuur een mailtje naar patry@bepure.be

PROEFLES IS ALTIJD GRATIS