Lesgelden

Proeflessen

De 1e proefles is altijd gratis. Je kunt ook gebruik maken van 3 proeflessen voor 15,- dit is handig voor je als je nog niet zeker weet welke vorm je wilt en ze graag alle drie eens wilt uitproberen.

Abonnement

Het jaar verdeel ik steeds op in drie lesblokken. Startend in januari met steeds twee blokken van 12 lessen en het derde blok bestaat uit 12 of meer lessen afhankelijk van hoe de vrije dagen en vakanties in dat jaar vallen. Je betaalt per blok, per jaar of per losse les.

BELANGRIJK: Wanneer je voor een blokbetaling of jaarbetaling kiest. Dan kies je voor het hele blok of hele jaar. Je kunt deze lessen niet terugbetaald krijgen. Dus houdt hier rekening mee bij het maken van je keuze. Indien er een crisis plaatsvind zoals nu met de uitbraak van het coronavirus, zal ik zorgen voor alternatieve lessen, live online of via opnames die je achteraf kunt bekijken. Mocht je zelf door langdurig ziek zijn of blessure of iets dergelijks de lessen niet kunnen volgen, dan wordt geen geld teruggestort. Wel mag je de lessen omzetten naar inhaallessen (na je herstel kun je dan 2x per week komen) of je kunt je lessen kado doen aan iemand anders.

Je mag, altijd, als je een les niet kunt komen, een vriend(in) of kennis of familielid jou plekje in laten nemen in de les. Je geeft je les dan dus kado aan een ander. Daarnaast mag je de gemiste les ook elders in het blok inhalen. Elke gemiste les die je niet invult wordt dus een inhaalles, maar je kunt deze niet opsparen. Je kunt deze dus alleen inzetten als extra les. Stel je hebt in blok 1 drie inhaallessen staan, dan betaal je nog steeds volledig voor blok 2, maar je mag van mij die inhaallessen wel meenemen naar het volgende blok. Op het einde van het jaar vervallen alle inhaallessen voor iedereen en beginnen we weer met een schone lei!

De tarieven voor de verschillende opties komen neer op de volgende bedragen per les:

  • Blokbetaling 7,- per les

  • Jaarbetaling 6,- per les

  • Losse les 10,- per les

  • Workshop 15,- (10,- bij herhaling van deelname aan dezelfde workshop)

  • Individuele sessie yoga of energetische behandeling 75 min 60,- (voor meer info hierover stuur me even een mailtje)

Lessen gaan niet door tijdens de schoolvakanties of op verplichte vrije dagen.

Een afspraak maken voor een proefles, stuur me even een mailtje patry@bepure.be

PROEFLES IS ALTIJD GRATIS