Yoga op maat

If you do not change direction, you may end up where you are heading. - Lao Tzu

Naast de verschillende yogalessen die ik geef, kun je bij mij ook terecht voor yoga op maat.
Dit is het therapeutisch of individueel inzetten van yoga. 


Je kunt  fysieke klachten zoals bv rug-, nekklachten, stijve spieren ed aanpakken met yoga. Daarnaast kun je de werking van specifieke organen stimuleren, door het doen van bepaalde houdingen (asana's). En kan ik je begeleiden in het het vinden van meer mentale rust door ademhalingsoefeningen (pranayama).
Maar ook het toewerken naar bepaalde yogahoudingen behoort tot de mogelijkheden, zoals bijvoorbeeld het aanleren van de zonnegroeten, kopstand ed.

Zou je graag willen leren mediteren en weet je niet zo goed waar te beginnen. Ook daar kan ik je bij helpen.


Ik maak hierbij gebruik van zowel Yin, Ashtanga, Kum Nye en Pralaya yoga. Kijkend naar wat het beste past bij jouw situatie. Vaak resulteert het in een combinatie van deze vormen. 


Tijdens een sessie (van ongeveer 30 minuten) kijken we naar wat je wilt en of yoga hiervoor de oplossing kan bieden. Ik verzorg een schema op maat voor je, wat we samen doorlopen. En daarmee ga je dan zelf aan de slag. Als het gewenst is dan spreken we een vervolg af en zie ik je terug na een aantal weken en verzorg ik een nieuw schema, als vervolg op het eerdere schema. Zodat je een scala aan oefeningen krijgt die je in kunt zetten om jou ongemakken te verhelpen of om je te helpen bij het verder ontwikkelen van je yoga practice.


De investering in jezelf voor een sessie incl schema is 30,- .

Je kunt hieronder een aanvraag indienen, ik neem dan snel daarna contact met je op via mail.

YOGA VOOR JOU